Hud i Asker

Hos Hud i Asker får kunder råd, veiledning – og bedre hud

På Hud sine klinikker er det fullt mulig å bruke en hel dag på seg selv, og kundegruppen er alt fra en unge jenter og gutter med akne problemer til pensjonisten med god tid.

- Siden vi er så brede, treffer vi ganske mange. Vi har hele generasjoner fra barnebarn til bestemor innom. Lavterskel skal det være hos oss, og det skal føles trygt å komme inn, forteller Lene Fidjeland Vassbund, deleier og styreleder i Hud.

Hud er et bevisst navnevalg. Navnet gjør det enkelt å forstå hvem de er, og hva de tilbyr. De driver to klinikker i Asker hvor fagutdannede terapeuter utfører profesjonell hudpleie. Medisinske behandlinger utføres av autoriserte fotterapeuter, sykepleiere og leger.

– Vi er veldig opptatt av kunnskap, og opplever at kunder ønsker råd og veiledning, sier Gunn Kalsveen, daglig leder i Hud.

Både Lene og Gunn utfører behandlinger på klinikken. Begge er gode på ansiktsbehandlinger, gjerne spesialbehandlinger som pigmentering og akne.

God energi på jobb gir gode kundeopplevelser
Hud jobber med kvalitet i alle ledd. Folka er håndplukka.

–  Vi har et godt arbeidsmiljø hvor alle synes det er gøy å gå på jobb. Dyktige, glade terapeuter møter kundene med et smil. Kundene kjenner den gode energien som er i salongen, sier Gunn. Lene forsetter;

– Når vi har det bra på jobb, den gode energien, da kommer også de gode kundeopplevelsene.

Kunder kan nyte en deilig massasje, løse et hudproblem, få freshe føtter, en lekker manikyr, fjerne en vond tånegl eller glatte ut linjer.

Hos Hud får kundene mer enn «bare» en behandling.
– På klinikken får du også velvære. Du får dempet belysning, gode dufter og levende lys. Du blir tatt vare på. Vi har kunder som «legger seg inn», gjør alt fra topp til tå og blir her hele dagen, forteller Gunn.

Forventninger er det viktig å ha avklart på forhånd.

–  Vi møter kunden på de behovene de har, forstår forventingene og sørger for at kunden ikke har urealistiske forventninger til hva han eller hun kan oppnå, forteller Lene. Så blir de enige om veien videre.


Nordisk stil og kvalitetsprodukter hos Hud
Hud bruker en del farger i lokalene sine. De pusser opp jevnlig, og det er alltid rent og innbydende.

– Vi har en lun, nordisk og moderne stil. Når vi velger materialer, går vi for noe som er holdbart. Kvalitet og brukervennlighet er viktig for oss når vi innreder, forteller Gunn.

Hud bestiller alt forbruksmateriell som bomullspadsvoks , hansker og annet engangsutstyr fra Wellness Norge. Wellness Norge har også levert trillebord, benker og terapeutstoler.

– Vi er veldig fornøyde med kvalitet, service og får svar fra Jan-Erik med en gang. Han kommer med gode råd, og vi kan til og med få varer neste dag. De må være en av de raskeste til å levere, sier Lene.

Hud jobber med de mest anerkjente og effektive hudpleie seriene.

– Hud er en av våre beste kunder. Jeg opplever de som en meget seriøs klinikk der vi i mange år har levert varer. Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger og ikke minst at de er veldig fornøyde med produktene og servicen vi leverer, sier Jan Erik Nås, daglig leder i Wellness Norge.

Lene og Gunn tester nye behandlinger på seg selv.
–  Kundene er så opplyste, så vi må henge med. Vi følger utenlandske klinikker, og første gang vi så laminering av bryn var hos en klinikk i London. Hva er dette? tenkte vi. Så fikk vi en innføring, ler Lene.

De prøver ofte behandlingene selv, og trener på hverandre. – Vi må vite hvordan det kjennes ut, konkluderer Gunn.

– Blir man hekta?

– Det er jo vanedannende, det vil jeg si. Når du først har opplevd hvordan huden føles ut etter en ansikts behandling og ikke klarer å få til det samme hjemme, da kommer du tilbake, slår Lene fast.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×