Munnbind BAEHR FFP2/KN95 Hvit (5 stk)

Baehr

Lager
På lager
Varenr.
11777

Munnbind / åndedrettsvern - klassifisert FFP2 / KN95. Hvit. 5 stk.

Den elastiske masken har en god passform - uavhengig av hodestørrelse. Det forstørrede neseområdet gjør det lettere å inhalere og puste ut. Hvis du bruker briller, kan du nå puste lettet ut: Når du puster ut, er det ingen kondens på glassene.

Innovativ filtrering

Den beskyttende effekten skapes av kombinasjonen av mikrofilter. Dette trekker trygt ut biologiske patogener, allergisubstanser, mikropartikler eller muggsporer fra den inhalerte luften. Filterytelsen er> 94% med FFP2 og> 95% med KN95.

Som åndedrettsvern er disse FFP2-maskene personlig verneutstyr i kategori III i henhold til PPE-forskriften 2016/425. De oppfyller kravene i DIN EN 149: 2001 + A1: 2009. Dette er imidlertid ikke et medisinsk produkt. Pusteapparatene oppfyller også kravene i standarden GB2626-2006 og er derfor merket som KN95-masker. Uavhengige tester fra et laboratorium i USA og av et varslet organ registrert i EU, viser at det faktisk er en FFP2-maske som oppfyller alle tekniske krav til personlig verneutstyr i kategori III. Det tilhørende samsvarssertifikatet kan lastes ned i fanevalget "Dokumenter" ovenfor.


Håndbok:
1. Legg masken i hånden slik at de to løkkene henger fritt.
2. Plasser masken under haken med neseklemmen vendt opp. Klem lett neseklemmen til metall for å oppnå en optimal tetning i neseområdet.
3. Fest masken på ansiktet ditt, pass de elastiske løkkene bak øret.
4. Kontroller maskenes tette passform.
5. Juster igjen hvis luft slipper ut.

Dokumenter

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
Legg gjerne til info om ønsket antall eller gi en beskrivelse
av løsningen du ønsker / ser for deg.
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×