Wellness Norge AS

Wellness Norge ble etablert i 2006 - da under navnet SolGuden. Vi er i dag en leverandør med fokus på å tilby et stort utvalg av utstyr, inventar og forbruksvarer til Velværebransjen i Norge. Du vil hos oss kunne få veiledning og hjelp med å innrede din salong, samt at du vil finne det meste av produkter du trenger til din daglige drift. Vi har fokus på kvalitet, service og rask levering.


Vi startet opp SolGuden i 2006. I Mai 2021 endret vi navn til Wellness Norge AS. Dette for å få et mer dekkende og passende navn. I starten solgte vi mest Selvbruningsprodukter. Nå i dag er vi en stor aktør i Norge som levere alt av forbruksvare samt inventar til båd Hud, Fot, Spa og Frisør markedet. 

Vi har leverandører fra hele verden med hovedtyngde i Europa. Våre største leverandører er i hovedsak fra Italia, Spania og England.

Skulle det være at du etterspør en vare du ikke finner, eller vi ikke har i vårt vareutvalg, ta gjerne kontakt med oss pr tlf eller send en mail. Det kan hende vi kan skaffe varen fra noen av våre leverandører.

IMG_0392.jpg

Informasjon
Telefon: Mandag - Fredag kl. 10.00 - 16.00

Wellness Norge A/S
Iver R Eides Veg 34
Berserkbygget
6490 Eide
Norway
Org.nr: 989766678MVA 

For ytterligere kontaktopplysninger, se Kontakt-siden.