7.Himmel i Bodø

Kvalitet i alle ledd hos 7.Himmel

7.Himmel i Bodø sørger for at alle kunder får lav puls uansett hvilken behandling de får utført. Snart åpner de en ny avdeling i samme bygg som Ramsalt hotell, i sentrum av Bodø.

7.Himmel er en av landets ledende klinikker innen hud-, kropp og spa og har sitt eget akademi. De gjør for det meste ansikts behandlinger, vipper, bryn, voksing og massasje.

– Pusten i hverdagen er i fokus hos oss. Du skal føle på avkoblingen selv om du er her for kun en kort behandling, med for eksempel en rolig punkt massasje i hodebunnen, forteller Merethe Christensen som er faglig ansvarlig i 7.Himmel.

Hun har merket seg en endring den siste tiden.
– Det har blitt viktigere for kundene å oppleve nærhet og velvære, og ikke bare det å fikse på huden eller brynene.

Merethe liker å gi.

 Jeg liker kundene og det kollegiale. Og så er det noe med å like å gi, det å gi behandlinger til andre. Jobben betyr mer og mer for meg, etter 20 år i yrket.

Ingenting er overlatt til tilfeldigheten hos 7.Himmel.

– Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, helt fra kunden ringer for å bestille time til kunden går ut døra etter behandlingen hos oss, sier Merethe.

Kvalitet og pris – viktig for både innredning og forbruksvarer
På 7.Himmel skal alle føle seg velkomne, fra unge til gamle. Da må det også se slik ut.

– Vi ønsker at interiøret skal være innbydende for alle. Kvalitet, funksjonalitet og pris er det vi vurderer ved innkjøp, forteller Merethe.

Wellness Norge har levert benker og lamper til 7.Himmel, og leverer også forbruksmateriell / engangsutstyr som vippe/bryn produkter, oljer og desinfeksjonsutstyr til salongen og akademiet.

– Vi får stadig bestillinger fra 7.Himmel. De er en av de største salongene i Nord-Norge, og de virker veldig profesjonelle i det de gjør, sier Jan-Erik, daglig leder i Wellness Norge.

I tillegg til kvalitet og pris er det viktig for 7.Himmel med rask levering.

– Vi er veldig fornøyde med Wellness Norge. Her vet vi at vi får rask og riktig levering av det som trengs til riktig pris. Det er aldri noe problem. Vi kan være trygge ved bestillingene, og om det er feil eller mangler, vet vi at dette blir ryddet opp i, sier Merethe.

Nytt konsept
7.Himmel åpner snart en ny avdeling. Hva passer bedre enn en behandling etter en dag med konferanse? Den nye avdelingen til 7.Himmel vil ligge i samme bygning som Ramsalt hotell.

– Vi kommer til å ha en god del samarbeid med hotellet. Vi ser for oss et nytt marked med både konferanse gjester og helge turister, sier Merethe.

Som faglig ansvarlig arbeider Merethe alltid med utvikling.

 

– Produktutvikling er viktig. Vi er opptatt av å trene på nye behandlinger og oppdatere oss på forskjellige behandlingsformer. Det er også viktig for oss at lokalene er innbydende og er med på å gi en ro til kundene.

 

Populære ansiktsbehandlinger hos 7.Himmel er blant annet Hydrafacial og Elemis.

 

– Når du kommer til oss vil terapeutene kartlegge og velge den beste behandlingen som passer for ditt behov. Behandlingene hos oss skal være effektive, og samtidig gi lav puls, avslutter Merethe.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×