REM Frisørinnredning / Frisørutstyr

Frisørinnredning / Utstyr fra REM. Engelsk håndlagede kvalitetsprodukter. 3 års garanti.

Frisørutstyr og interiør

Å innrede en frisørsalong er ikke bare enkelt, og det er mye som skal stemme og passe sammen. Enten du skal åpne en helt ny frisørsalong, eller du trenger ny innredning til din allerede eksisterende salong, er vi her for å hjelpe deg. Vi har lang og god erfaring med å hjelpe frisørsalonger med å finne riktig frisørutstyr og innredning. Godt og riktig utstyr fører til positiv oppmerksomhet, og har lang levetid.

For å kunne gi kundene dine en god opplevelse slik at de ønsker å komme tilbake flere ganger, har riktig utstyr mye å si. Vi tilbyr hele sortimentet innen frisør innredninger fra produsenten REM - kvalitetsprodukter fra England. Og det er med god grunn at vi fører REM-produkter. REM betyr kvalitet - håndlaget og designet i England - 3 års garanti.

Din frisørsalong – din stil

Med REM kan du selv bestemme fargevalg på de aller fleste produktene. Skulle du ha helt spesielle ønsker eller krav kan REM i enkelte tilfeller spesial tilpasse enkelte av innredningene. Vi har et bredt produktsortiment, og kan tilby alt fra vaskestoler, vasker og hårtørrere, til frisørstoler og barberstoler samt speil og traller. Vi kan også tegne din nye salong med innredning fra REM, for å utnytte plassen du har tilgjengelig maksimalt, dersom du skulle ønske det.

Gi den gode frisøropplevelsen

Jeg tror vi alle kjenner den, frisørfølelsen. Når kunden slapper av i den nye, gode frisør stolen, nyter hodebunnmassasjen over vaskestolen og når hun eller han tilfreds kikker seg i speilet etter at du har gjort det du kan aller best, være en god frisør. Er det ikke slike opplevelser vi ønsker for alle kundene våre? Vi i Solguden tror at med å ha riktig utstyr i riktig salong, er mye gjort for å skape denne opplevelsen, resten er opp til deg. Lykke til!

Trenger du inspirasjon til å sette sammen ulike produkter? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg godt på vei med din nye salong uansett hvilke spørsmål eller utfordringer du måtte ha.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×