Hive Lash Lust Growth&Care Serum (10ml)

Hive of Beauty

Varenr.
HBE7246
Lager
På lager

HIVE® Lash Lust Serum. 10ml.

HIVE® Lash Lust Serum gir næring til naturlige, løftede eller behandlede vipper og bryn. Når den brukes daglig, hjelper den avanserte formuleringen hårveksten og forbedrer utseendet, volumet og styrken til øyenvippene og øyenbrynene. Skaper synlige resultater etter bare 15 dager.

Det avanserte Biotin Complexet hjelper øyevipper og øyenbrynshår til å fremstå lengre, fyldigere og sterkere. Beriket med Jojoba olje og Glyserin, vil den fuktighetsgivende formelen fremme livlige, sunne øyevipper og øyenbryn.

HIVE® Lash Lust Serum er enkelt i bruk og et produkt til salg etter farging, vippeløft eller brynslaminering. Påføres en gang om dagen. 3 penselstrøk til de indre og ytre vippene eller brynene og 4 penselstrøk til de midtre vippene eller brynene er alt som trengs for å opprettholde det nye utseendet og fremme sunt hår.

Kjøper du en kartong med 12 stk kommer disse i display kartong.

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Biotinoyl, Tripeptide-1, Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil, Phantenol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Triethylene Glycol

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
Legg gjerne til info om ønsket antall eller gi en beskrivelse
av løsningen du ønsker / ser for deg.
*